Suntem importatori pentru cei mai importanți
producători de tehnică agricolă pentru lucrări comunale!

MASINI ȘI UTILAJE FORESTIERE ȘI SILVICE

Freze forestiere universale, actionate de la priza de putere a tractorului.

Freze de sol pentru pregatirea terenului, actionate de la priza de putere a tractorului. Toaca radacinile si frezeaza solul pana la adancimi de 30-50 cm.

Freza de cioate, actionate de la priza de putere a tractorului. Se pot utiliza la distrugerea cioatelor din padure, parcuri sau aliniamente de drumuri.

Tocatoare de crengi, antrenate de la priza de putere a unui tractor sau cu motor propriu destinata unor lucrari mai solicitante. Se poate dota cu un sistem special pentru a obtine tocatura cu lungimi de 3 mm.

Remorci forestiere pentru proprietarii si administratorii de padure ce executa lucrarile de ingrijire in regie proprie. Remorcile dispun de cadru articulat si sunt echipate cu cale hidraulice de stabilizare. Incarcatorul este prevazut cu un cadru pentru prindere in 3 puncte, pentru atasare separata la tractor. Remorcile pot fi dotata si cu un troliu.

Despicatoare de lemn verticale, pentru uzul semiprofesional si profesional, cu forte de despicare cuprinse intre 12 si 25 tone. Ideal pentru gospodarii, pensiuni si hoteluri, institutii publice dar si pentru depozite de lemne. Antrenarea despicatorului se face de la un motor electric, motor pe benzina sau diesel, de la priza de putere sau instalatia hidraulica a unui tractor.


Aducem clienților noștri utilaje pentru lucrări comunale din gama de top, reprezentată de producători precum AGRIMASTER (Italia), RABAUD (Franța), METAL-FACH (Polonia), SOLIS (India).

FERME ȘI GOSPODĂRII

Tocatoare cu cadru de prindere dublu, pentru atasare frontala sau posterioara, recomandate pentru tocarea vegetatiei ierboase, tufisurilor si a crengilor.

Tocator lateral ce poate fi folosit atat la curatarea pasunilor si a suprafetelor plane cat si pentru lucrarile de intretinere a taluzurilor, santurilor si a acostamentelor de drum.

Tocator de crengi reversibil, cu brat hidraulic, robust si simplu in utilizare. Actionate de la priza de putere a unui tractor, se recomanda in mod special pentru lucrari de intretinere a santurilor si taluzurilor, a acostamentelor de drum sau pentru lucrarile de intretinere a zonelor verzi din parcuri si gradini.

TRACTOARE

Mai multa putere, mai multa economie. Tractoare cu puteri intre 20 - 90 CP. Tractoare produse in India si livrate in mai bine de 80 de tari din intreaga lume, prin 1800 e dealeri la nivel mondial. Tractoarele sunt conforme cu normele rigide americane EPA si cu normele CEE, ceea ce le ajusteaza pietelor dezvoltate din America si Europa.

Solis 26, o solutie de ansamblu pentru gradinarit si agricultura. Actionare pe 4 roti (4WD), garda la sol 22,5 cm si frane imersate in ulei. Disponibil cu anvelope agricole, de gazon sau industriale. Cabina este optionala.
Solis 50, motor diesel 3 clinidri, consum redus, dotat cu frane imersate in ulei, este recunoscut pentru cuplul ridicar dar si pentru capacitatea mare de ridicare de 1600 kg. Disponibil cu anvelope polarizate/radiale si capota cu izolare fonica.
Solis 75, motor diesel tip "rampa comuna" (CRDI) 4 cilindri, dotat cu sistem de transmisie sincronizata 12x12. Disponibil cu anvelope polarizate/radiale. Optiune de frane de remorca hidraulice/pneumatice, cabina cu aer conditionat si caracteristica Lift-O-Matic.
Solis 90, motor 4105 SC TI CRDI cu emisii III B 4 cilindri, dotat cu sistem de aspiratie Turbo Intercooler, tractiune: 2WD / 4WD, transmisie sincronizata, frane pe discuri umede.

SPATII VERZI SI CULTURA GAZONULUI

Masina de semanat gazonul cu distribuitor pneumatic – tehnica ce si-a demonstrat eficienta in agricultura si care permite realizarea unei semanari de precizie pe mari suprafete. Masina de semanat poate fi folosita si in combinatie cu o masina de pregatit terenul.

Masina de tuns gazonul, conceptie constructiva avansata, permite o manavrare facila atat la transport cat si in timpul lucrului. Necesita tractoare de putere mica. Masina se poate folosi la tunderea ierbii chiar si in conditii de umezeala ridicata sau ploaie.

UTILAJE CONSTRUCTII

Buldoexcavatoare CASE made in USA, cupa multifunctionala, brat telescopic, sistem de control al tangajului (ride-control) si control servo al miscarilor. Configuratia standard a buldoexcavatoarelor CASE include un sistem de cuplare rapida semi-mecanic pe bratul de excavare ce poate fi utilizat pentru o schimbare mai rapida a cupelor de excavare sau a altor accesorii (ciocan hidraulic, foreza, etc.), timpul de executie al operatiunii diminuandu-se cu un procent de 50%.

Miniincarcatoarele CASE sunt puternice, rapide, confortabile si cu un grad ridicat de control. Dotate cu sistem de control al tangajului (ride-control), cabina rabatabila ce asigura accesul facil la componentele utilajului, sistem de racire ultramodern, miniincarcatoarele CASE au, cu toate acestea, cu 30 % mai putine piese in componenta sa decat orice alt miniincarcator din industrie, iar dumneavoastra veti avea costuri de intretinere mult mai mici si un consum de combustibil redus.

Incarcatoarele frontale CASE pot folosi de principiu toate tipurile de accesorii care pot inlocui cupa frontala (furci, perii stradale, cupe de malaxare beton, greifere industriale, etc). Gama de incarcatoare frontale HEAVY beneficiaza de o inovatie unica pe piata de utilaje de constructii avand sistemul de racire format din 5 radiatoare in forma de cub si pozitionat inainte de motor chiar in spatele cabinei. Aceasta face ca motorul sa functioneze intr-un mediu curat iar greutatea redusa a “cubului de racire” scade greutatea totala a utilajului ducind la o economie de combustibil si implicit la costuri de exploatare mai mici.

Buldozerele CASE se evidentiaza printr-o solutie tehnica inovatoare – POWER STEERING – uzura senilelor fiind redusa cu pana la 70%. Producatorul american ofera posibilitatea dotarii acestor buldozere cu o serie de echipamente suplimentare: scarificator, lame cu diferite profile cu 4 sau 6 grade de libertate. Buldozerele CASE sunt proiectate sa realizeze o gama completa de operatiuni de decopertare si nivelare, asigurand un confort sporit si o manevrabilitate ridicata.

CASE ofera o gama larga de excavatoare de la 7 la 80 tone, incluzand aici ultima generatie - revolutionarul model CX seria B cu control electronic total, atat al motorului cat si al sistemului hidraulic. Totodata, noile modele beneficiaza de un design imbunatatit oferind in prezent cea mai mare cabina de pe piata de excavatoare. Excavatoarele pe senile CASE asigura cele mai rapide cicluri de operare, putere de ridicare si forta superioara de rupere impreuna un control precis, totul, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de productivitatea maxima posibila.

Zece modele de miniexcavatoare cu raza mica, cu greutati cuprinse intre1,5 si 5 tone, avand insusiri care le fac la fel de usor manevrabile si precise precum excavatoarele mai mari si cu o gama larga de accesorii, miniexcavatoarele CASE sunt solutia perfecta acolo unde este nevoie de ele.

TOP